• MARY KAY

    KELEBIHAN BOTANICAL EFFECT EVOLUTION

    Assalamualaikum.. Hari ni sy nak cerita berkenaan dengan rejim penjagaan wajah Botanical Effect Evolution, nak senang sy sebut BEE ye.. harap uols paham na.. BEE ni adalah set penjagaan wajah yang disukai ramai sebab harganya mampu milik dan sesuai untuk semua lapisan usia bermula dari 12 tahun! Kalau tengok rupa kotaknya mesti semua dah terpikat, tu belum cuba dan rasai kehebatan set BEE ni Mary Kay Botanical Effects Evolution adalah dari estrak buah naga dan aloe vera. Ekstrak buah naga adalah kaya dengan antioksidan untuk membantu melawan radikal bebas kulit yang merosakkan, ia juga dikenali sebagai super fruit dalam kalangan buah buahan tropika. Buah naga mengandungi asid lemak dan beberapa vitamin…

  • MARY KAY

    BOTANICAL EFFECT FORMULA 1,2 AND 3

    Botanical Effect adalah skin care set yang paling asas tapi berbisa dalam list produk Mary Kay. Set BE ni adalah antara item yang menjadi best seller dan hot kat pasaran. Biasanya bagi sesiapa yang baru nak berjinak-jinak dengan Mary Kay memang disarankan start dengan set BE ni dulu, BE juga membantu menaturalkan atau persediaan wajah sebelum melangkah untuk upgrade ke produk MK yang lebih advance, pendek kata ia berfungsi macam healing proses macam tu la. bagi mereka yang sebelum ni pernah menggunakan produk yang anda sendiri pun tak tahu isi kandungannya better mula dengan set ini,  hrganya mampu milik dan berbaloi. Botanical Effect ni sesuai bagi semua peringkat umur bermula…