• MARY KAY

    PROMOSI MARY KAY JANUARI 2019

    Bulan ni promosi best nak habaq mai, sebab kebanyakannya produk best seller, memang rugilah kalau tak grab! Meh tengok promo yang mary kay bagi sempena bulan pembukaan 2019 ni                 Promo paling letop bulan ini, harga asal dari RM215 selepas less 25% jadi RM161!..Set “get flawless in 3 step” yang ni puan2 boleh pilih skin tone dan jenis kulit, kalau puan2 jenis kulit combination/oily sila pilih set “for matte skin” kalau kulit puan2 jenis kering sila ambil “for dewy skin” ya.. kalau tak pasti jugak sila klik butang whatsapp kat bawah nanti ok..   Kenapa perlu pilih ikut skin type? Pernah tak anda…