• MARY KAY

    BOTANICAL EFFECT FORMULA 1,2 AND 3

    Botanical Effect adalah skin care set yang paling asas tapi berbisa dalam list produk Mary Kay. Set BE ni adalah antara item yang menjadi best seller dan hot kat pasaran. Biasanya bagi sesiapa yang baru nak berjinak-jinak dengan Mary Kay memang disarankan start dengan set BE ni dulu, BE juga membantu menaturalkan atau persediaan wajah sebelum melangkah untuk upgrade ke produk MK yang lebih advance, pendek kata ia berfungsi macam healing proses macam tu la. bagi mereka yang sebelum ni pernah menggunakan produk yang anda sendiri pun tak tahu isi kandungannya better mula dengan set ini,  hrganya mampu milik dan berbaloi. Botanical Effect ni sesuai bagi semua peringkat umur bermula…