BLOG POST

Ucapan pemilik blog?

Posted on February 27, 2018

Assalamualaikum…. wahh.. terasa baru berbelog, walhal ini bukan blog pertama meckda.. saja meckda nk beralih angin ke WordPress sebab banyak plugin kat sini.. sebelum ni meckda ada blog lain tapi blog ni ibarat nafas baru bagi meckda.. ‘MeckDa’ adalah nama pena baru saya, siapa saya? saya hanya orang biasa2, seorang

BAHAYAKAH KRIM STERIOD UNTUK KANAK-KANAK?

Posted on February 19, 2018

Ramai parents tak tahu kebanyakkan krim gatal yang anda perolehi dari hospital, klinik atau farmasi mengandungi steroid, termasuk saya.. ya saya pun tak tahu dulu.. Anak pertama memang saya tak banyak ilmu, pakai je apa yang kawan-kawan dan saudara sarankan. Sebenarnya krim gatal jenis ini banyak digunakan. Ia hanya boleh
Assalamualaikum.. hari ni saya nak bercerita mengenai masalah yang sering menghantui wanita yang sudah berkahwin mahupun belum berkahwin. Amat perlu bagi kakak-kakak dan adik-adik untuk mengetahui perubahan pada diri, namun tidak semua masalah ini kita dapat mengesan dari awal. Baca, faham dan lakukan tindakan dari sekarang! Apa itu cyst? Cyst

Hello world!

Posted on February 3, 2018

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! Share this…FacebookPinterestTwitterLinkedin