BLOG POST

Harini saya nak share starter kit yang saya  dapat selepas register sebagai BC (Beauty Consultant), barang ni akan dipost kerumah selepas sign up ye.. Bila sebut Beauty consultant mesti anda akan rasa “biar betul sekali sign up aku dah jadi beauty consultant” sebenarnya kalau puan2 serius nak berbisnes dalam dunia
Kerap terkucil merupakan salah satu masalah yang sering dihadapi wanita terutama bagi mereka yang pernah melahirkan anak serta wanita yang sudah mengalami menopause. Individu yang menghadapi masalah ini akan mudah terkucil atau air kencing meleleh apabila batuk, bersin, mengangkat barang berat, ketika melakukan hubungan intim ataupun gerakan dalam solat, mereka
Faktornya adalah kerana kekurangan hormon PROGESTERONE dan ramai wanita xsedar yg mereka mengalami penurunan hormon ini!! Ya setiap wanita tidak boleh melawan perubahan hormone! Tubuh wanita terdiri daripada banyak hormone yang membantu agar tubuh berjalan sesuai dengan fungsinya. Hormon-hormon seperti progesterone, estrogen, testosterone dan hormone tiroid. Hormon-hormon ini juga memainkan
PERBEZAAN CARA MEMPERCEPATKAN KELAHIRAN DULU DAN SEKARANG Sebanyak 95% bayi yang lahir pada tarikh yang bukan ditetapkan oleh doktor melalui pengiraan EDD (Estimated Due Date). Ini kerana kebanyakannya lahir lebih awal pada minggu ke 37 atau lebih lewat sehingga 42 minggu. Bagi mereka yg belum ada rasa untuk melahirkan anak
Alhamdulillah lagi testimoni dari regular customer Ekstrak Kacip Fatimah, sebelum ni hakak ni ambil sebotol je dengan saya, tak sampai seminggu… lepas try dan dapat result yang best beliau promote pulak kat rakan-rakan cikgu yang lain..  ok free postage untuk hakak ni sebab bagi testimoni kat saya.. thanks hakak! Share