MARY KAY

PROMOSI MARY KAY JANUARI 2019

Bulan ni promosi best nak habaq mai, sebab kebanyakannya produk best seller, memang rugilah kalau tak grab!

Meh tengok promo yang mary kay bagi sempena bulan pembukaan 2019 ni

 

 

 

 

 

 

 

 

Promo paling letop bulan ini, harga asal dari RM215 selepas less 25% jadi RM161!..Set “get flawless in 3 step” yang ni puan2 boleh pilih skin tone dan jenis kulit, kalau puan2 jenis kulit combination/oily sila pilih set “for matte skin” kalau kulit puan2 jenis kering sila ambil “for dewy skin” ya.. kalau tak pasti jugak sila klik butang whatsapp kat bawah nanti ok..

 

Kenapa perlu pilih ikut skin type?

Pernah tak anda pakai foundation lepastu rasa melekit, kering atau tak selesa? itu sebab foundation yang anda pakai tidak mengikut skin type anda, oleh itu sangat disarankan anda memilih foundation mengikut skin type anda ya! barulah rasa flawless, ringan dan selesa bila dipakai. Bukan skin care je kena ikut skin type tau.

 

 

Imej yang berkaitan
Beli Full set penjagaan wajah BOTANICAL EFFECT, Firming Eye Cream dengan Microdermabrasion plus set akan dapat PERCUMA GOLDEN BEAUTY BAR, CNY PAPER BAG DAN CNY RED PACKET

 

Imej yang berkaitan

Beli 3 item dari TimeWise Repair di atas ni dapat Golden Beauty Bar, paper bag dan ang paw.. set TimeWise Repair adalah produk Mary Kay khas untuk merawat tanda-tanda garisan penuaan di wajah, pakai pulak dengan Golden Beauty Bar, dia punya absorption tu menusup qolbu kulitmu!

 

Untung suami puan2 penggemar Mary Kay sebab bulan ni ada promo sunscreen dengan cologne spray, boleh la beli untuk hadiah buat suami kan..orang lelaki pun wajib pakai sunscreen, bukan sebab nak jaga kulit supaya tak nampak kusam semata tapi ia adalah salah satu ikhtiar pelindungan UV yang untuk mengelak daripada kanser kulit.. jangan pandang sebelah mata dengan sunscreen wahai kaum lelaki..

 

Last but not least

Imej yang berkaitan

Microdermabrasion Plus Set untuk merawat masalah pori terbuka ada less 18% bulan ni..

 

Untuk sebarang pertanyaan sila lah klik link whatsapp dibawah ye..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *