MARY KAY

APA YANG ADA DALAM KOTAK STARTER KIT MARY KAY

Harini saya nak share starter kit yang saya  dapat selepas register sebagai BC (Beauty Consultant), barang ni akan dipost kerumah selepas sign up ye.. Bila sebut Beauty consultant mesti anda akan rasa “biar betul sekali sign up aku dah jadi beauty consultant” sebenarnya kalau puan2 serius nak berbisnes dalam dunia kecantikan MK puan2 perlu attend kelas ESRS untuk permulaan sebagai BC Starter kit Mary Kay ni bernilai RM4++ tapi kalau puan2 sign up as beauty consultant hanya perlu bayar RM189. Berbaloi kan? Bukan tu je, lepas register dan hadir kelas ESRS puan2 akan dapat voucher bernilai RM200 untuk pembelian pertama di Mary Kay.. Part ni nanti saya cerita dalam entri lain ya..

 

Jom tengok apa yang ada dalam kotak besar ni…

Yang mana lagi menarik? Tilam baby atau kotak Mary Kay? Tapi isi dalam kotak Mary Kay starter kit lagi menarikkk!

 

keyboard tak termasuk dalam starter kit ye.. kebetulan starter kit Mary Kay ter matching pulak dengan keyboard saya..

 

Yang ni namanya tote bag.. memang bag kegemaran saya pun sebab saiz dia lebar memang sesuai la kalau nak letak diaper, susu dan 2 3 helai baju anak2 dan jugak barang bapaknya pun boleh humban sekali as usual..

 

Clutch bag yang boleh dibuat sling bag, ada diberi tali kalau nak tukar ke sling bag

 

Kalau puan2 pilih Time Wise puan2 akan dapat cleanser dengan day cream as basic skincare..TW 3D ni sesuai la untuk  yg berusia 27 ke atas, dimana your sign of aging dah bermula.. ni skin care basic je tau, lps sign up nanti boleh claim voucher RM200 utk completekan skincare idaman puan2..

 

 

Selain skincare puan2 akan dapat foundation 2 jenis warna diatas..yg belakang tu adalah facial tissue yer..

 

Yang ni sample produk2 yang ada dalam Mary Kay, tapi tak semua dapat ye.. yang ni puan2 boleh guna untuk bagi tester kat kawan2 yang nak cuba..

 

Inilah 2pilihan starter kit, pilihlah mana 1 yang sesuai.. kedua2 ni pakej yg berbeza pada harga yang sama RM189

Sekian..

MK by Meckda

Untuk pertanyaan sila hubungi saya di link whatsapp dibawah..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *