BLOG POST

Assalamualaikum..Setiap orang tentu pernah melalui fasa ‘diserang’ jerawat. Walaupun fasa ini telah berakhir, namun ramai yang mengambil masa bertahun-tahun untuk menghilangkan parutnya kan? Hari ini saya nak share beberapa petua hilangkan bekas jerawat yang boleh dibuat sendiri di rumah. Bahannya semulajadi, mudah didapati dari dapur mommies! 1. ALOE VERA Aloe vera

PROMOSI MARY KAY JANUARI 2019

Posted on January 27, 2019

Bulan ni promosi best nak habaq mai, sebab kebanyakannya produk best seller, memang rugilah kalau tak grab! Meh tengok promo yang mary kay bagi sempena bulan pembukaan 2019 ni                 Promo paling letop bulan ini, harga asal dari RM215 selepas less 25% jadi

KELEBIHAN BOTANICAL EFFECT EVOLUTION

Posted on January 22, 2019

Assalamualaikum.. Hari ni sy nak cerita berkenaan dengan rejim penjagaan wajah Botanical Effect Evolution, nak senang sy sebut BEE ye.. harap uols paham na.. BEE ni adalah set penjagaan wajah yang disukai ramai sebab harganya mampu milik dan sesuai untuk semua lapisan usia bermula dari 12 tahun! Kalau tengok rupa

BOTANICAL EFFECT FORMULA 1,2 AND 3

Posted on January 19, 2019

Botanical Effect adalah skin care set yang paling asas tapi berbisa dalam list produk Mary Kay. Set BE ni adalah antara item yang menjadi best seller dan hot kat pasaran. Biasanya bagi sesiapa yang baru nak berjinak-jinak dengan Mary Kay memang disarankan start dengan set BE ni dulu, BE juga
Harini saya nak share starter kit yang saya  dapat selepas register sebagai BC (Beauty Consultant), barang ni akan dipost kerumah selepas sign up ye.. Bila sebut Beauty consultant mesti anda akan rasa “biar betul sekali sign up aku dah jadi beauty consultant” sebenarnya kalau puan2 serius nak berbisnes dalam dunia